Zaterdagbaan en/of doordeweeks?

Zoekt u een leuke uitdaging in een gezellig team? Aarzel niet en bel of mail ons: 06-57574310 en/of info@slagerijlejeune.nl

Gesloten: Koningsdag 27 april en Hemelvaart donderdag 9 mei. Zomervakantie: dinsdag 16 juli t/m zaterdag 3 augustus

★★★

Tot snel in de winkel!

★★★

Slagerij LeJeune anno 1906

Ambacht, kwaliteit en sfeer onder één luifel

Welkom bij slagerij LeJeune

Overgrootvader Leo LeJeune vestigde zich meer dan 100 jaar geleden aan de Willem II-straat, in het hartje van Tilburg, hier wordt al vier generaties lang het mooiste en puurste vlees geselecteerd, bereid en tot de heerlijkste gerechten verwerkt.

In ons historische pand kunt u niet alleen terecht voor het beste vlees en deze heerlijke specialiteiten. De authentieke sfeer, de geur van vers vleeswaren en ons persoonlijk advies maken een bezoek aan onze slagerij compleet.

Hoe druk het ook is, wij nemen graag de tijd voor wat gezelligheid en denken met u mee in uw wensen. Ons grootste compliment is dat onze klanten altijd weer tevreden terug blijven komen .

Slagerij Lejeune Vers bereid in eigen keuken.jpg

Vers bereid in eigen keuken

Onze liefde voor het vak, voor vlees, voor smaak proeft u terug in alle producten.

We trotseren van vier generaties en ook dagelijks met kruiden en nieuwe technieken om het beste vlees en de lekkerste producten aan te kunnen blijven bieden.

Van onze traditionele worsten , verrukkelijke patés en croquetten tot de lekkerste soepen, u kunt ervan genieten op dat alles vers bereid is, met het beste vlees.

Per seizoen vindt u bij ons ook nog eens mooie nostalgische producten van weleer. En mocht u iets speciaals wensen, dan horen wij dat graag!

Slagerij Lejeune Onze trots.jpg

Onze kracht

Dagelijks werken we met onze klanten mooie producten van hoogwaardige kwaliteit te kunnen bieden. Rund, varken, kip of bijvoorbeeld lamsvlees, wij werken met alle soorten vlees .

Door de jaren heen is ons assortiment natuurlijk uitgebreid, maar altijd puur en ambachtelijk bewaard, van het begin tot het verhaal.

Het vlees komt in zijn geheel bij ons binnen. Het uitbenen, verwerken en bereiden doen we zelf . Hierdoor hebben we het proces in eigen hand en kunnen we ieder deel van het prachtige vlees optimaal benutten.

Zo kunt u rekenen op het beste vlees voor elke gelegenheid .

Slagerij Lejeune Vertrouwd lekker.jpg

Vertrouwd lekker

Dankzij onze eigenwijze, maar vooral onafhankelijke werkwijze weten wij precies wat we verkopen en weet u altijd waar u aan toe bent.

Alleen het beste is goed genoeg voor fijnproevers en dat geldt voor het hele proces!

Onze aandacht gaat verder dan de sfeer in de slagerij en de smaak van onze producten. We kijken ook kritisch naar onze inkoop en partners. Zo bent u zeker dat onze dieren een goed en diervriendelijk leven hebben gehad , met voldoende tijd in de wei en goede voeding .

Immers hoe beter het leven, hoe beter het vlees.

“Wat Napoleon was onder de vorsten is onze worst onder de worsten”

Gevleugelde en inmiddels nostalgische uitdrukking