Wat Napoleon was onder de vorsten is onze worst onder de worsten

 

Sinds 1906 huist de slagersfamilie zich al in het hartje van Tilburg en in 1995 onderging het pand in de Willem II straat een flinke renovatie. Ondanks de vernieuwing heeft het interieur zijn authentieke sfeer behouden en de kwaliteit en geur van de verse vleeswaren zorgen voor de nog altijd groeiende klantenkring.

Dit vol ambachtelijke en dynamische bedrijf is door de decennia uitgegroeid tot een gerenommeerd slagersbedrijf waar U tot op de dag van vandaag terecht kunt voor al uw verse vlees. Voor een nostalgische sfeer en de pure smaak van vlees die U verloren waande, kom gerust eens langs en laat u adviseren.

 

Meer dan een slagerij

Slagerij LeJeune is altijd al een zelfstandige slagerij met zeer strenge eisen aan haar inkoop en partners. Daarom hebt u als klant altijd de garantie dat onze dieren een diervriendelijk en goed leven hebben gehad. Voldoende tijd in de wei en goede voeding, komen namelijk de kwaliteit van het vlees zeer ten goede. Hoe beter het leven, des te beter het vlees.

 

Onze specialiteiten

Van paté tot pastei, we maken alles zelf, vers bereid en alles uit eigen keuken. Onze echte specialiteiten zijn o.a.: gehakt, vleessalade, filet Americain, tête de veau natuurlijk en onze eigen patés en leverworst. Ook de huisgemaakte zult, bestaande uit rund- en varkensvlees, is een absolute topper. En laten we de overheerlijke croquetten en bitterballen niet vergeten !

 

Meer dan een slagerij

Het is niet alleen Ivo de Wijs die lovend is over de producten van LeJeune. Ook TV-kok Rudolph van Veen is van mening dat als hij in zijn eigen provincie Brabant op zoek zou gaan naar smaak, LeJeune een van de eersten is die een bezoek krijgt. ‘Hij is onze vleesjuwelier’, liet Van Veen in dagblad De Gelderlander optekenen.

 

Traditioneel en vers bereid

In onze slagerij bent u altijd verzekerd van traditioneel en vers bereide producten. Dieren komen geslacht binnen, waarna wij deze zelf uitbenen, verwerken en bereiden. Van kalf, rund tot varkensvlees, maar ook voor lam en kip bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Worsten uit eigen keuken

We zijn dag en nacht bezig, om niet alleen de allerbeste worsten uit eigen slagerij te maken, maar om ook te blijven experimenteren met heerlijke kruiden, technieken en toepassingen. Alleen het allerbeste is goed voor de fijnproevers die onze klanten zijn.