Deel dit met je relaties

Overheerlijke pates

Onze zelfgemaakte patés en leverworst, een absolute must voor iedere fijnproever. Kom langs in de winkel en proef het zelf.

 

De beste worst

U kunt bij ons vele soorten heerlijke zelfgemaakte worsten krijgen. Van gedroogd tot gerookt, slagerij LeJeune heeft het in huis.

 

Uit eigen rokerij

Dagelijks roken wij speciaal voor u de allerbeste hammen in onze eigen rokerij. Kwaliteit en smaak van het hoogste niveau.

 

Heerlijke vleeswaren

Of het nu voor 's avonds bij een gezellige borrel is, of gewoon voor bij het ontbijt, de vleeswaren van onze slagerij zijn altijd een ware tractatie.

 

Gourmet en BBQ

Een speciale selectie van de mooiste producten in onze slagerij, speciaal voor de gourmet. Volop genieten met onze gourmet en BBQ specialiteiten. Alles uit eigen keuken en altijd vers bereid!

 

Hamburgers

Dat zo'n eenvoudig product toch zo'n verschil kan maken. We worden door onze klanten geroemd om onze hamburgers, dus kom ze zelf eens proberen.

 

Soepen

Op geheel ambachtelijke wijze koken wij diverse soepen zoals asperge- en erwtensoep(seizoensgebonden) en vast in het assortiment: champignon, groente, kip, ossestaart en tomaten.

 

Kant en klaar

Voor uw gemak hebben wij zelfgemaakte stoof- en hacheevlees in de koeling staan.

Ook de ragout, tête de veau, spareribs, gegrilde speklappen, gebraden gehaktballetjes en gehaktballen in jus zijn erg smaakvol en hoeven slechts even opgewarmd te worden.

 

Nostalgie

Kent u het nog van vroeger: balkenbrij, bloedworst, boudin noir, rilette ? Wij maken het nog steeds, tijdens het seizoen. Ook echte knakworsten, kalfszwezerik of een heerlijk gekruide varkensrollade hebben maken wij speciaal voor u klaar. Wilt u iets speciaals, aarzel niet om het te vragen.